Nefise Sultan Mahallesi Muhtar adayı Yusuf Aydemir kazansakda kaybetsekde geri dönüşüme destek amaçlı bir kampanya yürüttüğünü duyurdu.

Nefise Sultan Mahallesi Muhtar adayı Yusuf Aydemir sitemize yaptığı açıklamada ''Öncelikle 1988 Karaman doğumluyum ve ellerinizden öper 2 prenses babasıyım.Perşembe pazarı civarı hizmet gıda karşısında bulunan Elif İletişimin işletme sahibiyim.


Muhtarlık yetkileri içerisinde size hizmet etmek için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın. İlkem doğruluk, dürüstlük ve mahremiyet çerçevesiinde sizin verdiğiniz oyları bir borç bilir ve bu borcu hakkaniyetle yerine getireceğime söz veriyorum.


Ayrıyeten Elif İletişim olarak Karaman'da tanınmış bir esnafız. Bilen bilir güvenilirliğimizle Karaman halkında her zaman güzel hatırlanıyoruz. Dükkanımızdan söz etmek gerekirse kulaklığından şarj aletine, ikinci el telefondan sıfır telefonuna kadar halkımıza en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Dükkanımız adına başlattığımız kampanyada kazansakda kaybetsekde geri dönüşüme destek amaçlı bu dağıttığımız broşürleri dükkanımız Elif İletişime getirdiğiniz takdirde ekran koruyucu cam hediyemizdir.'' diyerek açıklamalarda bulundu.


Biz de karamanguncel.net ailesi olarak Nefise Sultan Mahallesi Muhtar adayı Yusuf Aydemir'e çıktığı bu yolda başarılarının devamını dileriz.