Karaman Belediyesi’nin tertip ettiği ve binlerce vatandaşın aynı sofrada buluşacağı iftar sofraları yarın (09 Mayıs Perşembe) Topucak Mahallesi’nde başlıyor.
    
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofralarının ilki Topucak Meydanı’nda kurulacak. Vatandaşlar önceden hazırlanmış masalara oturarak yemek sırasına girmeyecek ve iftar yemeği görevliler tarafından masalarına getirilecek. 


İftar yemeğinin öncesinde Ramazan Ayı’na özel sohbetler gerçekleştirilecek. Program belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.


Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, düzenledikleri mahalle iftarları programlarına tüm mahalle sakinlerini davet ettiğini söyleyerek: “Mübarek Ramazan Ayı’nın manasına uygun olarak bu yıl farklı mahallelerde iftar sofraları açacağız. Kuracağımız iftar sofralarında vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, Ramazan Ayı’nın manevi ruhunu yaşayarak orucumuzu açacağız. Tüm hemşehrilerimizi kuracak olduğumuz gönül sofralarımıza davet ediyor, bu vesileyle 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nın, tüm İslam âlemine, ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.