Çalışma ortamlarında güzel arkadaşlıklar başlatmak, kurumsal hoş geldin hediye kutuları ile şimdi oldukça kolay. İşe yeni başlayan çalışma arkadaşlarına verilebilecek bu kutular sayesinde onların motivasyonunu yükseltebilirsiniz.  Yeni dostluklar ve etkili başlangıçlar için şimdi kurumsal hediye seçeneklerine göz atabilirsiniz.

Hediyenin ne için verileceği fark etmeden, ürün seçimleri her zaman zor süreçlerdir. Beğenilip beğenilmeyeceği, verilen siparişlerin beklenen gibi olup olmayacağı, kafalarda soru işareti olarak kalır. Bu durum, profesyonel görünmesi gereken kurumsal hediye seçimlerinde daha zor bir hâle gelebilir. Ancak Popilero ile bu zorlu seçimlerden kurtulmak mümkün! Birbirinden güzel ve kaliteli kurumsal hediyelerin yer aldığı sitede, her zevke uygun çeşitler bulunuyor.

Kurumsal Hoş geldin Hediye Kutusu Çeşitleri
Sizler ve sevdikleriniz için büyük bir özenle hazırlanan kurumsal hoş geldin hediye kutuları, Popilero ile sizleri bekliyor. Hediye kutuları içerisinde en beğenilen alternatifler şunlardır:

·         Tebrikler Hediye Kutusu

·         Domes Hediye Kutusu

·         Kobalt Hediye Kutusu

·         Gold Hediye Kutusu

·         Tatlı Bir Mola Hediye Kutusu

·         Arkadaşa Hediye Kutusu

·         Tebrik Hediye Kutusu (Siyah)

Aranıza yeni katılan çalışma arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz birçok çeşit bulunuyor. Ofis ortamlarında kullanabilmeleri adına işe yarar hediyeleri seçmeyi düşünüyorsanız, online adresinden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı renk ve modellerin içerisinden en uygun olanı seçmek için hediye edeceğiniz kişinin zevklerini göz önünde bulundurabilirsiniz. Hediyelerin içeriğinde yer alan kupa, kalem gibi seçenekler aklınızda fikir oluşturabilir.

Logolu Kurumsal Hediyeler
Kurumsal hoş geldin hediye kutuları ve logolu kurumsal hediye çeşitleri Popilero adresinde tüm özellikleriyle birlikte yer alıyor. Bir firma çalışanı ya da arkadaşınız için seçeceğiniz hediyeleri, logolu olarak tercih edebilirsiniz. Logolar, dijital baskı ile dizayn edildiği için son derece ilgi çeken tasarımlar ortaya çıkıyor. Üstelik hediye kutuları isteğinize bağlı olarak isme özel tasarlanabiliyor.

Logolu kurumsal hediyelerde kalem, kupa ve bardak altı gibi yer alan hediye ürünlerinin üzerine de kurumsal kimliği yansıtan görseller entegre edilebilmektedir. Tüm bu hizmetleri sizlere sunan Popilero’da, kurumsal hediyeler son dönemlerin popüler hediye seçenekleri arasında yer almaktadır. Sizler de tercihinizi logolu kurumsal hediyelerden yana kullanacaksanız, bu seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

Kurumsal Hoş Geldin Hediye Seçimi
Hediye seçimlerinde birçok seçenek olması işleri olduğundan çok daha zor bir hâle getirebilir. Karar vermek ve hediyenin doğru olup olmadığından emin olmak, düşündürücü bir süreçtir. Son zamanların sıklıkla tercih edilen kurumsal hediye çeşitleri bu hususta sizlere yardımcı oluyor. Seçtiğiniz hediyeleri kendi özel logolarınızla ya da isimlerle çok daha özel hâle getirebiliyorsunuz.

Özel olmasını istediğiniz hediyeleri seçerken hediyeyi vereceğiniz kişinin sevdiği renkleri, ürünleri ve sözleri kullanabilirsiniz. Özenle seçilmiş ufak notlar, hediyeleri alan kişiyi oldukça etkileyecektir. Bu unsurlara dikkat ederek çalışma arkadaşlarına özel kurumsal hediye seçimi yapılabilir. Firmalar ele alındığında ise verilecek hediyeler üzerine yerleştirilen logolar, kişiyi özel hissettirecek bir diğer unsur olabilir.

Kurumsal Hediye Katalogları
Popilero, kurumlarınızda ihtiyaç duyduğunuz hediyeler için dönem dönem kataloglar hazırlamaktadır. Seçeceğiniz hediyeler için oluşturulan bu katalog devamlı yenilenmekte olup istekler üzerine güncellenmektedir. Üstelik bu kataloglar ile sınırlı kalmayan site, her zaman için firmanızın istediği hediyeleri oluşturmak adına geniş çaplı fırsatlar sunmaktadır. Bu kataloglar sayesinde hediyelerinizi daha rahat belirleyebilir, maddi açıdan hazırlıklarınızı yapabilirsiniz.

Kataloglara erişmek için siteyle iletişime geçebilir, istediğiniz kataloğun iletişim adreslerinize gönderilmesini talep edebilirsiniz. Bu sayede görebileceğiniz kurumsal hediye çeşitlerinden hangisini seçeceğinize, dilediğiniz gibi karar verebilirsiniz. Firmalara özel tasarlanan hediyeleri görmek için de yine tasarlanan kataloglardan yardım alabilirsiniz.

Kurumsal Hoş Geldin Hediye Kutu Fiyatları
Kurumsal hoş geldin hediye kutusu çeşitlerinin fiyatları ürün içeriklerine göre değişiklik göstermektedir. Popilero, tüm bu hediye kutuları için en uygun fiyatları belirliyor. Alınacak olan hediyeler için belirlenen fiyatlar, hem site içerisinde hem de sitenin oluşturduğu kataloglar içerisinde yer alıyor.

Hediye kutu siparişleri verirken görüntülenebilen fiyatlar, rahatça sipariş verilmesi adına hediyelerin altına ekleniyor. Sizler de alacağınız hediyelerin fiyatlarını görmek için ister internet sitesi fiyatlarına göz atabilir, isterseniz kataloglar içerisine yerleştirilen fiyatları inceleyebilirsiniz. Ardından siparişlerinizi oluşturabilir ve özel hediyeleri sahiplerinin adresine gönderebilirsiniz.