Alınan bilgiye göre, rahatsızlığı nedeniyle muayene olan Dönmez’e korona virüs testi yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkan Dönmez hemen Karaman Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 

Kendisi de pandemi sürecinde en büyük fedakârlığa imza atan hastane personelinden olan Dönmez, aynı zamanda Türk Sağlık-Sen yönetim kurulu üyesi.

Dönmez'in test sonuçlarının pozitif sonuç verdiği haberi Ülkücü camiada tarifsiz bir üzüntüye neden oldu. Uzun yıllar camianın memur yapılanmalarındaki çeşitli kademelerde görev yapan Adnan Dönmez'in bir an evvel sağlığına kavuşması için dua seferberliği başlatıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı resmi facebook sayfasından yaptığı duyuru ile Adnan Dönmezin bir an önce sağlığına kavuşması için ‘Dua edelim' çağrısı yapıldı. Yapılan duyuruda;

"Tanımaktan, sevmekten ve sevilmekten onur duyduğumuz, aynı istikamet üzere olup aynı yolu yürümekten şeref duyduğumuz, karakteri ve şahsiyeti ile ‘Ülkücü’ diyerek göğsümüzü gere gere gösterebildiğimiz, ağabeyimiz, kıymetlimiz Adnan Dönmezin Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Cenab-ı Allah hastanede tedavi altına alınan Adnan ağabeyimizi bir an evvel ailesine ve bizlere kavuştursun. Ülküdaşlarımızın bu manevi günleri boş geçirmemelerini ve Adnan ağabeyimiz başta olmak üzere tüm hastalarımız için dua etmelerini temenni ederiz” sözlerine yer verildi.