Karaman'da DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Burak Demirer ile gazeteci Hüseyin Ölger bir grup tarafından saldırıya upradı. Demirer ve Ölger, sağlık ekiplerince kaldırıldığı Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Demirer ayrıca, kendilerini MHP'li bir grubun saldırdığını ileri sürdü. Demirer ve Ölger, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay gece saatlerinde İmaret Mahallesi İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir çay bahçesinde meydana geldi.

İddiaya göre, DEVA Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karamaninsesi haber sitesi imtiyaz sahibi Hüseyin Ölger ve Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Köpüklü çay bahçesinde oturdukları sırada yaklaşık 10 kişilik bir grup taradından Demirer ve Ölger darp edildi. 

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Demirer ile Ölger, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Olayın ardından açıklama yapan DEVA Partisi Karaman yönetimi;  "Dün gece İmaret Camiisi civarında İl Başkanımız Sn. Mustafa Burak Demirer, MHP Merkez İlçe Başkanı ve bir grup tarafından detayları emniyete bildirilmiş ve suç duyurusunda bulunulmuş elim bir saldırıya uğramıştır. Bugün konu ile ilgili Genel Merkezden Adalet Eski Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul Milletvekilimiz Sn. Mustafa Yeneroğlu ve Genel Sekreterimiz Medeni Yılmaz ziyaret edecektir. Saat 14.00da İl başkanlık binamızda basın açıklamamız olacaktır. Hepimize geçmiş olsun" denildi.