Aslen Boyalı köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Yıldız Yıldırım (41) vefat etmiştir. Cenazesi saat:11.00’de musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Yuvatepe köyünden olup Tabduk Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah Kocaoğlu (76) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Aybastı köyünden olup Aybastı köyünde ikamet etmekte olan Mustafa Çınar (90) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kemran köyünden olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Ülker (67) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Göndere köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Yunus Coştu (64) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karaman’lı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Zehra Akbaş (1) vefat etmiştir. Cenazesi Cuma namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Akçaşehir’li olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Serkan Atçeken (40) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.