Türkiye’de 35 yılı aşkın uluslararası lojistik geçmişi olan ESA Logistics’in köklerinden gelen GLOBOWAX markamız yenilikçi konseptleri ile GLOBOTURK TİCARET LTD. şirketi bünyesinde oto bakım sektörüne de girerek hizmet alanlarını genişletmiştir.

Markamız, 2006 yılı son çeyreğinden itibaren ülkedeki faaliyetlerine başlamış olup oto yıkama bayilik sektörüne yeni bir soluk getiren ve ülkemizde ilk olarak Mert ZANDALI tarafından isim bulan DRY CAR CARE adı verilen; Otomobilde Kuru Temizleme” konseptinin ayrıcalıklarını ve avantajlarını ülkemize tanıtma ve benimsetme misyonunu üstlenmiştir.

Aynı zamanda firmamız dünyada 1996 yılından beri güvenle tercih edilen ve Türkiye’de oto yıkamaoto kuaförü ve bakım sektöründe bir ilk olan canlılar için hayati önem taşıyan su kaynakları kullanılmadan  olarak yapılan Gezici ve Çevreci Araç Temizliği’’ uygulamalarını da hizmet ve istihdam olarak ülkemize kazandırma hedefiyle faaliyetlerine başlamış öncü bir firmadır.

Markamız ise modern yaklaşımı ve yenilikçi çizgisiyle oto yıkama bayilik sektörüne hareket kazandırmış ve marka değerini kısa zamanda üst sıralara taşımıştır. Tamamlanması 2 yıl süren ar-ge çalışmalarının ardından yaptığı özel antlaşmalar ile sektörünün alanında lider markası olan  GLOBOWAX | DRY CAR CARE,  Türkiye’nin geneline yayılmış bayii ağı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermektedir.

 

YAZ SEZONUNA KAMPANYA İLE GİRİYORUZ

Motor yıkama, Pasta/Teflon Cila, Hare giderme, Motor koruma, Koltuk yıkama, Tavan yıkama, Taban yıkama, Bagaj yıkama, Kapı ve can film tazeleme, Mum cila (Boya koruma), Kokbit bakım ve tazeleme, koku giderme.

Nisan ayı içerisinde kampanyaya katılan müşterilere; Yazlık cam suyu, ve itibar oto paspas hediyedir. Üstelik sadece 450 TL ye profesyonel detay temizlik yapıyoruz.

 

ÇEVREYE DUYARLI MARKA GLOBOWAX | DRY CAR CARESUSUZ OTO YIKAMA KONSEPTİ İLE SU İSRAFINA SON !

İster evde, ister işte, ister eğlence mekanında, nerede olursa olsun, aracın bulunduğu mekana gelerek hizmet veren GLOBOWAX | DRY CAR CARE , özel olarak üretilmiş araç temizleme solüsyonları sayesinde su kullanmadan iç ve dış araç temizliğini gerçekleştiriyor

 

GLOBOWAX HAKKINDA

Globowax 9 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren her geçen gün bayii ağını genişleten kurumsal yapıya sahip bir firma olup 71. bayisi de Karaman'da açıldı.

Birkaç yıkama sonrasında aracınızın üzerinde toz birikmediğini göreceksiniz. 7 yıkama sonrası yağmur yağarken camınızda suyun durmadan akıp gittiğini görüş mesafenizin düşmediğini görebileceksiniz. Jantlarınız birkaç yıkama sonunda balata tozu tutmayacak. Nano teknoloji ürünlerimiz aracınızın boyasını güneş ışınlarından korur.

Aracınızın motorunu gazla ve suyla değil, beyin kısmını sarıp sarmalayarak değil nano teknoloji ürünlerimiz ile birkaç saat içerisinde özenle yıkıyor tertemiz haliyle yağsız, passız teslim ediyoruz. Globowax Karaman olarak susuz yıkamayı tercih etmeyen araç sahiplerimiz içinde sulu yıkama bölümümüz hizmetinizde. İster köpükle isterseniz nano teknoloji ürünlerimiz ile aracınızı temizleyebiliyoruz. 

 

SİZ ARAYIN BİZ GELELİM

Arayın gelelim hizmetimiz ile vakti olmayan, yoğun iş temposundan aracının bakımını ihmal eden Karaman halkımızın hizmetinde.

Aracınızı bulunduğunuz yerden alıp, temizleyip tekrar teslim ediyoruz. Pazar günleri açığız. Siz aileniz ile kahvaltı keyfi yaşarken biz aracınızı yıkayıp evinize tekrar getiriyoruz ki alışverişe, pikniğe, geziye tertemiz aracınız ile çıkın.

ADRES:

Cedit Mah. 319. Cad. No.2 Karaman (Cumartesi pazarı civarında Birlik Ekmek Fırını sokağında)
Telefon: 212 81 95