İyi Parti milletvekili adayı Atila Zorlu Karaman ve ilçelerinde olduğu gibi memleketi Taşeli'nde de büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılandı. Zorlu 2 kilometrelik bir konvoyla hemşerilerini selamladı. 
Sandık başına gitmeye 2 gün kala İyi Parti milletvekili adayı Atila Zorlu Taşeli bölgesi ziyaretinde, hemşerileri tarafından yol üstlerinde ve evlerinin balkonlarından büyük bir coşkuyla milletvekili gibi karşılandı.
Taşeli bölgesinin tek liste başı milletvekili adayı Atila Zorlu Ermenek, Sarıveliler Güneyyurt ve Göktepe'de hemşerileri ile kucaklaştı. Zorlu memleketi Ermenek'te "Fikret Ünlü, Lütfi Elvan'dan sonra Ermenek'in gururu Atila Zorlu" sloganları ile milletvekili gibi karşılanırken, hemşerilerine şöyle seslendi:

"Artık bir kişi değil Taşeli kazanacak"

Atila Zorlu'nun Taşeli turunu adeta bir şölene çeviren hemşerileri Zorlu'ya bölgenin tek liste başı milletvekili adayı olması sebebiyle tam destek verdiler.
Zorlu gördüğü bu ilgi ve coşku karşısında "Haydi! Hep birlikte yürüyelim. Bu bir Taşeli yürüyüşüdür. Bu bir Karamanoğlu yürüyüşüdür. Size söz veriyorum bu birlik ve beraberliğimiz Taşeli'nin kurtuluş yürüyüşü olacaktır. Yurt bizim dert bizim, sevinç bizim, şenlik bizim, meram bizim istikbal bizim.

Artık bir kişi değil Taşeli kazanacak çok az kaldı. Aziz hemşerilerim Taşeli'nin burcuna, Atila'nın yurduna birlikte tarih yazacağız. Allah hepinizden razı olsun. Kar boran yollardan birlikte geçtik. Aynı çeşmeden su içtik. Şimdi herkesin geçtiği o köprüden birlikte geçeceğiz. Yine birlikte, hep birlikte başaracağız, Taşeli'de tarih yazacağız" dedi.
Taşeli bölgesinin en güçlü hemşeri adayı Atila Zorlu'ya partili partisiz vatandaşlar büyük destek verirken, Taşeli'nin gençleri ilk oyum Atila Hoca'ya, kazanıyoruz sloganları attı.